Foto: Printscreen Twitter

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić skinuo je šorts pored Vladimira Stojkovića, golmana Partizana, zbog Stojkovićeve izjave pred finale Kupa.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je pobedila Partizan u finalu nakon bolje penal serije. Penale je obeležio sukob Stojkovića i Nikole Krstovića u trećoj seriji, kada je golman Partizana naslonio loptu na lice igrača Zvezde i dobio drugi žuti karton.

Nastao je opšti metež na terenu, a kada su se strasti smirile, Jojić i Štulić su promašili, a Zvezda je pobedila i uzela duplu krunu.

Tada su crveno-beli počeli da slave, a Gobeljić je otišao do Stojkovića i skinuo šorts nakratko, pre nego je otišao kod saigrača.

„Moji saigrači ne bi trebalo da imaju pritisak. Za ovih godinu dana su uradili previše, ponosan sam na nizove pobeda. U nekim drugim vremenima bi nam sigurno donele titulu. Štagod da se desi sutra, ja ću biti krivac. Na svoja leđa primam sve. Mene silujte ako ne osvojimo Kup. Saigrači nemaju pritisak. Sve je na meni“, rekao je Stojković pred finale Kupa.

Gobeljić je na sraman način reagovao na tu konstataciju, nakon čega su igrači crno-belih potrčali prema golu gde su igrači Zvezde slavili.

Nakon toga je usledila svečana ceremonija dodele, koja će ostati uprljana nesportskim potezom igrača Zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare