Foto: Twitter/Screenshoot

Srpski fudbal se ponovo našao u centru skandala zbog nove optužbe za nameštanje koja je stigla iz UEFA.

PROČITAJTE JOŠ

Umesto da na kraju pamtimo godinu po uspesima na terenu, brideće obrazi zbog brojnih skandala.

Ovog puta je u centru pažnje bio meč Prve lige Srbije izmežu Železničara iz Pančeva i Timoka koja je završen rezultatom 3:2.

Sumnja se u ishod zbog neobičnog kretanja kvota jer je 13. septembra, na dan meča, sve vreme padala kvota od jutra do trenutka kada je trebalo da započne susret u 16.30.

Na Tviteru se pojavio i snimak pobedonosnog gola ekipe Železničara na kome se lepo vidi da odbrambeni igrači ne pokazuju nikakvu želju da zaustave protivnika, već poput prolaznika samo posmatraju kako postiže pobedonosni gol.

Samo u jednom trenutku kada je već bilo kasno jedan štoper je reda radi napravio sprint od 2-3 metra kako bi delovalo bar malo uverljivo.

Disciplinska prijava se odnosi na četvoricu fudbalera, koji su još uvek neimenovani, a koji su neuobičajenim radnjama tokom meča pomogli timu iz Pančeva da postignu golove.

Na osnovu prijave iz UEFA saslušano je nekoliko svedoka i prikupljeno je obilje dokaza. Ovu akciju je predvodio Svetislav Đurović, oficir za integritet Fudbaslog saveza Srbije.

Timok je reagovao i raskinuo ugovor sa nekoliko igrača, a od 13. septembra se bave ovim slučajem zbog spornih dešavanja.

Ovim slučajem će se baviti Disciplinska komisija FSS.

BONUS VIDEO Slavlje navijača i igrača dok sa istoka odjekuje uprava napolje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar