Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Kažu da je razlog samo jedan

Počasni predsednik Bajerna iz Minhena Uli Henes otkrio je razlog za smenu trenera Julijana Nagelsmana, koju niko nije očekivao.

Nagelsman je posle poraza Bajerna od Bajera iz Leverkuzena otišao na odmor, umesto da je preuzeo odgovornost i pričao sa upravom o daljim potezima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nagelsman nije smeo da ode na skijanje posle poraza u Leverkuzenu. Da je ostao u Minhenu sigurno bi čelnici kluba sa njim obavili razgovor u ponedeljak ili utorak i verovatno ovog ne bi ni došlo. Ko zna šta bi se dešavalo da nije bio na skijanju i da su mogli da ga dobiju. Bilo je igrača koji su ostali u Minhenu tokom reprezentativne pauze kao što je Tomas Miler. Oni su sami trenirali, jer je Nagelsman bio na skijanju“, rekao je Henes.

Nagelsman je preko medija saznao za smenu, a na skijanju je bio sa devojkom Lenom Vurcenberger, za koju se isto priča da je bila česta tema u svlačionici Bavaraca, jer je u prošlosti radila kao novinarka i bila je specijalizovana baš za taj klub.

Nagelsmana je zamenio Tomas Tuhel, koji je na debiju bio bolji od Borusije Dortmund sa 4:2 i time vratio Bajern na prvom mesto na tabeli Bundeslige.

Nagelsman i dalje traži novi angažman, a pominjalo sse da bi mogao da bude novi trener Totenhema.

BONUS VIDEO VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar