Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je da se dobro oseća uoči subotnjeg finala Lige šampiona između njegovog Real Madrida i Liverpula i dodao da mu je velika želja da osvoji još jednu titulu prvaka Evrope.

Modrić igra za Real Madrid od 2012. godine, a Ligu šampiona je osvojio 2014, 2016, 2017. i 2018. godine.

#related-news_0

„Osećam se jako dobro, pun sam želje. Impresivno je biti peti put u finalu Lige šampiona,“ izjavio je 36-godišnji Modrić za klupsku televiziju, prenosi agencija Hina.

„Saigračima kojima je ovo prvo finale nastojimo da prenesemo mirnoću, govorimo im da uđu u tu utakmicu smireni i da uživaju u svakom njenom trenutku. Da daju sve od sebe na terenu pa da će sve ispasti dobro“, rekao je Modrić.

Španski prvak Real Madrid odmeriće snage sa engleskim vicešampionom Liverpulom u Parizu, a upravo su te dve ekipe igrale finale tog takmičenja 2018. godine kada je „kraljevski klub“ slavio sa 3:1.

Real je ove sezone na putu do finala svladao preokretima Pari Sen Žermen, Čelsi i Mančester siti, dok je Liverpul bio bolji od Intera, Benfike i Viljareala.

„Noći Lige šampiona na ‘Santjago Bernabeuu’ su neopisive. Srećni smo što igramo na tom stadionu, a takođe i u ovom klubu u kojem doživiš takve čarobne noći“, izjavio je Modrić.

Kapiten hrvatske reprezentacije je najstariji igrač Real Madrida i nada se produženju ugovora koji ističe 30. juna.

„Zahvalan sam što nastavljam da igram na ovom nivou. Bitan je učinak na terenu, a ne godine. Osećam se jako dobro i dalje sam željan takmičenja na najvišem nivou i osvajanja titula sa Real Madridom“, rekao je Modrić koji je sa Realom osvojio 19 trofeja.

„Ponosan sam što ljudi priznaju moja dostignuća i što me vole“, dodao je on.

NIVEA MEN zvanični sponzor Real Madrida.

Nivea Men

BONUS VIDEO Tucak: Bez pomoći države nema novog Đokovića, Filipovića, Rađe, Modrića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar