Foto: Starsport

Jedini strelac za Crvenu zvezdu na meču protiv Ufe (1:0) bio je Nemanja Milunović, čime je stameni štoper pokazao da je nastavio tamo gde je stao krajem polusezone kada je bio u odličnoj formi.

„Zadovoljan sam zbog pobede. Svaku utakmicu gledamo takmičarski i znače nam trijumfi za samopouzdanje. Svi su zdravi, svi su u stroju i to je najbitnije“, rekao je Milunović za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Stameni štoper osvrnuo se i na pogodak, pošto je na centaršut Bena iz prekida doneo trijumf srpskom prvaku već u 15. minutu.

„Što se gola tiče, mnogo pažnje pridajemo prekidima, pokazali smo to i prošle godine. Ruske ekipe igraju tvrdo, Ufa je sa deset igrača stajala u bloku i teško je tu proći kroz sredinu. Prekid je rešio pitanje pobednika, Ben je odlično centrirao, Ivanić napravio blok, tako da nije to samo moj pogodak“, jasan je Milunović.

Zvezdin defanzivac je istakao kako je najvažnije što nema povreda na pripremama u Turskoj.

„Vidi se da smo umorni, ali to je normalno za ovaj deo priprema. Uprkos tome, uspeli smo mnogo dobrih stvari da uradimo u obe utakmice, tako da biće to još bolje“, zaključio je Milunović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar