Veljko Nikolić
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić zadovoljan je pobedom nad ruskim premijerligašem ekipom UFA tokom priprema u Antaliji.

PROČITAJTE JOŠ:

Standardni vezista u timu Dejana Stankovića kaže da on i ostali saigrači polako „hvataju zalet“ za nastavak sezone u Superligi Srbije, ali i za Ligu Evrope.

„Rezultat nam je na ovim pripremama u drugom planu. Odlično smo igrali, kako u prvom, tako i u drugom poluvremenu. Protivnik je bio težak, čestitao bih mojim saigračima, ali i ekipi Ufe na prikazanom. Iako je rezultat u drugom planu, znači nam što smo upisali još jednu pobedu. Polako hvatamo zalet za prvenstvo i izuzetno bitnu utakmicu koju nas očekuje protiv Milana“, rekao je Nikolić, a prenosi zvanični sajt Zvezde.

Crveno-beli su slavili protiv Rusa sa 1:0, jedini gol postigao je Nemanja Milunović iz prekida, a Nikolić je prvi put bio kapiten.

„Ponosan sam na činjenicu da su mi saigrači ukazali poverenje i omogućili da baš ja budem taj koji će nositi kapitensku traku na ovom meču. Zahvalio bih im se na tome i nadam se da ću ukazano poverenje opravdati u narednim mečevima“, rekao je Nikolić.

Da podsetimo, Zvezda Superligu nastavlja sedmog februara utakmicom protiv Novog Pazara. Posle prvog dela sezone crveno-beli imaju prednost od devet bodova u odnosu na Partizan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar