Miloš Vazura Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Još jedna bizarna situacija koja pokazuje trenutno stanje u fudbalskom klubu Partizan.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj otrkio je na konferenciji za medije pred meč 28. kola Superlige Srbije da još uvek ne zna gde se nalazi Fuseni Dijabate, reprezentativac Malija.

Njegov nestanak tumačio se kao velika misterija nakon završetka konferencije, pošto se krilni napadač Partizana nije pojavio ni na okupljanju selekcije Malija iako je bio pozvan.

PROČITAJTE JOŠ

Mali je odigrao dva meča protiv Gambije u kvalifikacijama za Afrički Kup nacija, ali Dijabate u obe utakmice nije bio u sastavu tima.

Ipak, direktor Partizana je neposredno posle konferencije za tabloide otkrio da je Dijabateu preminula baba, te da je to razlog njegovog odsustva.

Zaista bizaran način da se treneru svog kluba otkrije gde se nalazi i u kom je stanju jedan od njegovih najboljih igrača.

Sve se to dešava pred veoma bitan meč za crno-bele na teškom gostovanju u Novom Sadu, na kome će Partizan protiv Vojvodine tražiti veoma bitnu pobedu.

Foto: Fk Partizan/Miroslav Todorović

Cela zbrka oko njegovog nestanka mogla je biti rešena pre konferencije, ali je jedan od čelnika Partizana imao druge planove.

Kakvo je trenutno stanje u klubu može da pokaže i ova situacija, a koliko su „grobari“ nezadovoljni pokazuje i novi protest protiv uprave kluba koji je organizovan 28. marta.

Protest je počeo od 18 časova, a navijači su želeli da pokažu nezadovoljstvo zbog situacije u fudbalskom klubu.

Upaljeno je nekoliko baklji, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimcima pred vama.

BONUS VIDEO Nova bakljada „grobara“, luda podrška za Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar