Foto: Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad IMT-om (2:0) da je njegova ekipa dobro otvorila utakmicu, ali da mu se nije svideo "nonšalatan" stav njegovih igrača u ofanzivi.

Zvezda je posle pobede u meču 28. kola Superlige Srbije prva na tabeli sa 71 bodom, četiri više od Partizana.

„Dobro smo otvorili utakmicu i rano postigli gol. Imali smo još par šansi u drugom poluvremenu, ali su nam u tim momentima bila potrebna bolja rešenja. Nije mi se svideo nonšalantan stav u ofanzivnoj trećini, jer smo lako gubili loptu i stajali daleko od igrača“, rekao je Milojević.

PROČITAJTE JOŠ

U narednom kolu Zvezda će u Surdulici gostovati Radniku.

„IMT je bio dobar u tranziciji, dozvolili smo im to, što mi se svakako nije svidelo. Imamo mlade igrače koji treba da shvate šta disciplina zahteva kao i odnos u igri. Sve u svemu sam zadovoljan. Što se tiče drugog poluvremena postigli smo drugi gol i svakako je bilo malo lakše“, dodao je Milojević.

Smatra trener crveno-belih da ima prostora za napredak.

„Imali smo par nekih momenata, na koje moramo da obratimo pažnju. Pobedi se ne gleda u zube, važna su tri boda. Čestitam ekipi IMT, mlad su i izuzetno dobar tim, hitri, brzi. Znaju šta hoće na teren“, završio je Milojević.

BONUS VIDEO Hari Kejn – het-trik protiv Majnca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare