Miloš Degenek Crvena zvezda
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče od 21 igraju drugi meč ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona.

Protivnik na stadionu „Đuzepe Meaca“ biće ekipa Intera koja je u prvom meču u elitnom takmičenju ostala neporažena na Etihadu od Mančester sitija.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve to je više nego dovoljno za oprez i maksimalnu koncentraciju u taboru crveno-belih koji neće moći da računaju na pomoć Miloša Degeneka, iskusnog australijskog štopera.

Degenek se prethodnih meseci oporavljao i išao na rehabilitacije zbog povrede pete zarađene početkom godine, ali će biti uz ekipu iz Beograda.

„Neću biti sa ekipom u Milanu, ali dolazim na zapadnu tribinu da gledam utakmicu sa navijačima. Kao i uvek, kada nisam na terenu, uz Zvezdu sam na tribinama. Verujem u moje saigrače, da će biti hrabri i da će ostaviti srce na terenu za crveno-beli dres. Inter je kvalitetna ekipa, godinama dominiraju u italijanskom fudbalu, ali igrači Zvezde ne smeju da se plaše nikoga. Svi to dobro znamo, tako da sam siguran da će biti pravi u utorak. Velika je šteta zbog zabrane dolaska navijača, ali se klub odlično dosetio da sa zapada Marakane gledamo utakmicu svi zajedno“, rekao je Degenek za klupski sajt i pozvao navijače da ih dođe što više na Marakanu.

Zvezda je u prvom meču u Ligi šampiona upravo na svom stadionu poražena od Benfike 1:2.

BONUS VIDEO: Gol Bonifejsa za pobedu 4:3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar