Mijailović: Zvezda radi ko sat, pratim treninge od kuće

Fudbal 10. maj. 202012:31
Podeli:
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su se posle više od mesec i po dana vratili na pomoćne terene "Marakane" i ponovo ušli u trenažni proces. Uzbuđen zbog toga što će se lopta ponovo zakotrljati na najvećem stadionu u Srbiji je i predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović.

„Još nisam tu, ali svakodnevno gledam priloge sa treninga. Vidi se radost fudbalera i stručnog štaba što su se vratili na teren i što su ponovo na okupu. Zna se da je to nezamenjivo kod igrača u njihovoj pripremi za takmičarske utakmice. Radostan sam i ja zbog toga što su se vratili na teren, a pohvalio bih i ljude koji su pripremili sve uslove da se treninzi sprovode na kvalitetnom nivou, poštujući sve propisane odredbe. Milina je videti nasmejane fudbalere Crvene zvezde koji se spremaju za nastavak takmičenja“, kaže Mijailović.

PROČITAJTE JOŠ

Predsednik Crvene zvezde ponosan je kako je klub funkcionisao tokom vanrednog stanja, kao i na brojne humanitarne akcije.

„Funkcionisali smo kao sat. Prezadovoljan sam što je klub pokazao da i u ovakvoj situaciji može da radi besprekorno, poštujući sve propise. Uprkos svemu, uspeli smo da budemo prvi i da prednjačimo u akcijama koje smo sprovodili tokom pandemije i veoma sam ponosan zbog toga. Primarna orijentacija Crvene zvezde je da bude društveno-odgovorna i to smo uspeli da sprovedemo. Što se tiče akcije donošenja paketa pomoći za članove starije od 65 godina, dobio sam mnogo poziva i reči zahvalnosti. Rekli su da im to mnogo znači i da su ponosni na Crvenu zvezdu zbog toga. Humanitarne akcije su samo nastavak svega onoga što i inače radimo. Sezonske ulaznice smo i ranije darivali, a ovog puta smo to poklanjali medicinskom osoblju i lekarima“, ponosan je Svetozar Mijailović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar