Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Marljivo rade fudbaleri Crvene zvezde, uželeli su se treninga, a kapiten Milan Borjan jedva čeka 30. maj i da ponovo povede tim na zvaničnu utakmicu. Reprezentativac Kanade poručuje da će crveno-beli dati sve od sebe da odbrane titulu i osvoje kup.

„Prelepo je vratiti se na teren. Uživanje je ponovo biti na Marakani posle 45 dana tokom kojih smo bili van terena. Uželeli smo se svega, naročito da se vidimo i popričamo između sebe. Bilo je teško trenirati sam kod kuće, ali evo nas trojica smo tu. Mladi Katić je velika perspektiva Crvene zvezde. Mnogo je lepo raditi sa njim. Voli da sluša i uči, a to je najbitnije. Naravno, tu je i golman Popović sa kojim sam zajedno u ekipi već dugo vremena, a nalazimo se u istoj smo kategoriji i formi. Lepo je videti ih i ponovo raditi sa njima“, ističe Borjan.

PROČITAJTE JOŠ

Kapiten Crvene zvezde nije krio da jedva čeka ponovo da igra utakmice, ali žali jer će mečevi biti prisustva navijača.

„Iskreno jedva čekamo da krenu utakmice. To nas sve ispunjava, kako igrače tako i navijače.Jedina loša vest za nas je ta da ćemo igrati bez prisustva naših vernih navijača koji neće moći da budu na tribinama. Biće teško, naročito što smo navikli na njih. Potrudićemo se da ih obradujemo iako nisu tu, a verujem da će biti i te kako srećni. Vraćamo se utamicama i to je najbitnije“, zadovoljan je Milan.

Crveno-bele očekuje i takmičenje u Kupu Srbije, a Borjan ističe da su ambicije kluba uvek najveće.

„Dugo se čeka ta dupla kruna. Ove godine, kao i svake prethodne, ćemo dati sve od sebe da osvojimo i trofej u Kupu Srbije, kao i titulu. Imamo želju i motiv, u šampionatu smo na korak do titule, a Bože zdravlja da osvojimo i Kup pa da slavimo duplu krunu na kraju ove sezone“, kaže kec Zvezde.

Iskusni čuvar mreže ponosan je Zvezdu jer su zajedno pomogli najstarijim navijačima u sklopu akcije “Od Zvezde s ljubavlju”.

„Pokazali smo da Zvezda nije samo fudbalski klub, već jedna velika porodica i da brinemo o našim članovima, o ljudima u klubu, kao i o onima koji nas podržavaju na tribinama. Pokazali smo da imamo veliko srce i to me mnogo raduje, jer je Zvezda možda i jedini klub na svetu koji je obradovao svoje navijače na takav način i stvarno sam preponosan na ceo svoj tim što smo svi zajedno učestvovali u tome“, podvukao je Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar