Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Lionel Mesi, najbolji fudbaler Barselone, oglasio se uoči velikog derbija španskog fudbala između Barselone i Reala, ali i okršaja sa Juventusom u Ligi šampiona.

Na redu je 245. takmičarski meč Barselone i Reala, a igra se u subotu, 24. oktobra od 16 časova, na stadionu „Kamp Nou“.

PROČITAJTE JOŠ:

Tri dana kasnije, u Ligi šampiona, Barselona će biti gost Juventusa u drugom kolu takmičenja po grupama u Ligi šampiona.

PROČITAJTE JOŠ: Ronaldo opet pozitivan na koronavirus!

Dugo se očekivao susret Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, ali do toga, po svemu sudeći neće doći i to zbog Portugalca, koji je ponovo bio pozitivan na koronavirus.

Mesi se u razgovoru za „DAZN“ prisetio ranijih okršaja sa Ronaldom, u periodu dok je Portugalac nosio dres kraljevskog kluba iz Madrida.

„Taj duel sa Kristijanom Ronaldom je bio nešto posebno, to ostaje zauvek. Trajao je dugo godina, a na tom nivou nije lako igrati dugo godina. Naši timovi su takođe bili vrlo zahtevni, u pitanju su Real Madrid i Barselona, dva najjača kluba na svetu. Ti naši mečevi kada smo bili podjednako jaki će se dugo pamtiti. Duel između Kristijana Ronalda i mene je bio važan i na ličnom planu i mislim da su ljudi uživali u tome. Navijači Reala, Barselone, generalno fudbalski navijači, gledali su velike mečeve. Nadam se da će i naredni derbi biti jednako emotivan“, kaže Mesi.

Pred duel Lige šampiona, naredne srede, sa Juventusom, Argentinac je istakao:

„Kada je Kristijano igrao za real, mečevi su bili nešto posebno, sa njim na terenu uvek je sve imalo poseban značaj. Sada je to prošlost, radujemo se novom izazovu. U sredu je trebalo ponovo da se vidimo, nadamo se da će Kristijano biti tamo i da će se uskoro oporaviti od koronavirusa“, zaključio je Mesi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar