Kilijan Mbape
Foto: Screenshot Twitter Michał Bojanowski

Kada Pari Sen Žermenu ne ide igrači se ne libe da pokušaju da izvedu manju ili veću prevaru. Ipak, malo bi ko očekivao da će to uraditi i Kilijan Mbape.

PROČITAJTE JOŠ

PSŽ je na kraju posle prave drame uspeo da savlada Mec golom Ašrafa Hakimija golom u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Ne cvetaju ruže u Parizu, Lionel Mesi ne liči na onog igrača iz Barselone, Maurisio Poketino je na izlaznim vratima, a Mbape jedva čeka da završi transfer u Real.

Ima mnogo tenzija u klubu, a to se oslikalo na slabu igru megazvezda, ali i potrebu da se do pobede dolazi po Makijavelijevim načelima („Cilj opravdava sredstvo“).

Mbape kao da ne želi da pokupi simpatije, već da navuče gnev navijača. U trenutku kada je trebalo da vrati loptu rivalima on je odlučio da pokuša da postigne gol.

Na sreću Meca i reputacije Francuza (koja je sada samo uzdrmana) pogodio je prečku.

Kada nije uspeo da postigne pogodak nesportskim potezom, pokušavao je da se opravda, a sve je hteo da zamaskira burnijom reakcijom.

Usporeni snimak je pokazao da je Mbape svesno gađao gol rivala što je učinilo da sada ljudi na njega gledaju drugačijom očima.

BONUS VIDEO Lionel Mesi se pozdravlja sa Mbapeom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar