Foto: Starsport

Igrač crno-belih dao svoj sud o situaciji u kojoj se našao kad je dobio jedanaesterac u derbiju sa Zvezdom.

Fudbaler Partizana Marko Živković rekao je da je njegova ekipa mogla do pobede u „večitom“ derbiju protiv Crvene zvezde i dodao da je penal bio „čist“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Utisak da smo mogli da mogli da pobedimo, da smo bili konkretniji, da smo više želeli pobedu, ali nismo možda imali koncentracije u nekim završnim pasovima, u nekim polušansama. Ostaje žal za pobedom“, rekao je Živković posle utakmice.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su na stadionu u Humskoj nerešeno 1:1, u utakmici devetog kola Superlige Srbije.

Zvezda je u 168. večitom derbiju povela preko Osmana Bukarija u 27. minutu, dok je gol za crno-bele sa penala postigao Bibars Natho u 56. minutu.

Prethodno je u kaznenom prostoru oboren upravo Živković. Usledila je reakcija iz VAR sobe, a nakon gledanja video snimka na „belu tačku“ je nekoliko minuta kasnije pokazao sudija Milan Mitić.

„Zato postoji VAR, kontakta je bilo. Nije bio strašan udarac, ali je bilo za penal“, rekao je Živković.

Posle sedam odigranih utakmica Zvezda je prva na tabeli Superlige sa 19 bodova, dok je Partizan iz istog broja mečeva upisao 12 bodova i zauzima osmo mesto.

U sledećem kolu Zvezda dočekuje TSC, a Partizan gostuje Kolubari.

BONUS VIDEO:Bakljada navijača Partizana pred početak derbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar