Foto: Starport

Natho je podelio utiske posle naporne utakmice i remija sa najvećim rivalom.

Fudbaler Partizana Bibars Natho kaže da su crno-beli loše ušli u meč sa Crvenom zvezdom, ali da su posle primljenog gola zaigrali bolje i da bi zasluženo pobedili da je ishod bio drugačiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je u sredu uveče na svom terenu sa večitim rivalom odigrao nerešeno 1:1, u 168. derbiju dva najveća srpska kluba.

Osman Bukari je u 27. minutu doveo Zvezdu u vođstvo, fantastičnim volejem sa dvadesetak metara, da bi Natho sa penala postavio konačan rezultat pola sata kasnije.

„U derbiju nemate mnogo prilika za gol. Nismo iskoristili svoje šanse, i žao mi je jer smo mogli za nijansu više. Ušli smo stegnuto u meč, ali smo posle primljenog gola zaigrali mnogo bolje“, konstatovao je Izraelac za zvanični sajt Partizana.

Penal za Partizan iznudio je Marko Živković, na koga je startovao Aleksandar Katai, a sudija Milan Mitić je pokazao na belu tačku posle intervencije VAR tehnologije.

Šanse su propuštali Rikardo Gomeš, Svetozar Marković i Kvinsi Menig, pa je Partizan bio nešto bliži drugom pogotku, ali je ostao na sedam bodova manjka u odnosu na Zvezdu.

„Jako nezgodan trenutak. Loše smo startovali, veliki je pritisak na igračima. Nije lako vratiti se u derbiju. Iz ove utakmice možemo dosta da naučimo i u nastavku sezone budemo jači i bolji“, istakao je Natho.

BONUS VIDEO: Navijači Partizana skandiraju Aleksandru Vučiću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar