Foto: Printscreen Youtube / FK Partizan

Defanzivac Partizana Svetozar Marković kaže da je njegov tim olako prepustio protivniku prvi deo meča.

Zvezda je u prvom poluvremenu 168. večitog derbija vodila sa 1:0 golom Osmana Bukarija iz 27. minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

U nastavku je izjednačio Bibars Natho sa penala u 56. minutu, a Marković je krajem prvog dela igre propustio zicer za 1:1.

Izraelac je petnaestak minuta nakon toga postavio konačan rezultat „sa kreča“, iako je Milan Borjan, golman Zvezde, pročitao gde će Natho šutirati.

„Trebalo je da pobedimo. Poklonili smo protivniku prvih 20, 25 minuta kada smo i primili taj gol. Ovo je put, žao mi je mnogo što nismo pobedili jer bi nam svima značilo za samopouzdanje i da nas pogura unapred. Čeka nas dva meseca veoma teškog rasporeda. Bili smo mnogo bolji protivnik u drugom poluvremenu i mislim da je trebalo da pobedimo“, kazao je Marković posle meča za zvanični sajt kluba.

„Žao mi je što nisam dao gol jer to mi je jedan od snova iz detinjstva – da dam gol u derbiju. Nadam se da ću imati prilike u budućnosti da postignem taj gol“, dodao je igrač Partizana.

Sličnog je mišljenja i Igor Vujačić, koji smatra da je crno-belima nedostajala sreća da bi slavili u Humskoj.

„Želeli smo pobedu u derbiju, pokazali smo u svih 90 minuta bolju igru. Nismo se najbolje snašli na početku, ali kasnije smo diktirali tempo, imali svoje šanse i trebalo je ovo da rešimo u svoju korist. Dali smo maksimum, nije nas sreća pogledala danas, idemo dalje“, kazao je Vujačić.

Dodao je i da se nada kako će ovakve utakmice ojačati ekipu Partizana pred nastavak prvenstva.

BONUS VIDEO: Bakljada navijača Partizana pred početak derbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar