EPA-EFE/PETER POWELL

Igrači Bajerna su izuzetno nervozni, sada je sve kulminiralo

Fudbaleri Bajerna iz Minhena deklasirani su od Mančester sitija sa 3:0 u četvrtfinalu Lige šampiona, a vrhunac nervoze Bavaraca dogodio se u svlačionici.

Kako piše nemački „Bild“, Sadio Mane i Leroj Sane, zvezde Bajerna, potukli su se u svlačionici, a Senegalac je udario Nemca u usnu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ostali saigrači su se brzo umešali i razdvojili Sanea i Manea, a jedan od njih dvojice je napustio svlačionicu kako se rasprava ne bi nastavila.

Razlog sukoba je nesporazum na terenu, koji je na kraju eskalirao u svlačionici. Senegelac i Nemac su se „zakačili“ krajem meča na „Etihadu“, posle jednog nesporazuma tokom akcije. Sane je počeo da kritikuje Manea, koji je ušao u prepirku.

Iz Bajerna se za sada nisu oglašavali o ovom slučaju.

Trener Tomas Tuhel, koji je nedavno zamenio Julijana Nagelsmana, moraće sada da poradi na odnosi između zvezda tima kako ne bi ugrozio ostatak ekipe i potencijalnu titulu u Bundesligi.

Zanimljivo je da je baš Mane bio glavni akter ovog skandala, pošto Senegalac važi za jednog od najmirnijih fudbalera i gotovo da nema „mrlju“ u svojoj profesionalnoj karijeri.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape čestitao rođendan sinu Ljubomira Fejse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar