Foto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su nerešeno 2:2 sa Seviljom u meču četvrtfinala Lige Evrope na svom Old Trafordu.

Junajted je prosuo pobedu protiv španskog kluba koji je uspeo da održi nadu pred revanš golovima u poslednjih deset minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

I to, da stvari budu još bizarnije, oba pogotka su autogolovi igrača Junajteda, najpre Tajrela Malasije, a onda i Harija Megvajera. „Crveni đavoli“ su dominirali i poveli su pogocima Marsela Zabicera u prvom poluvremenu.

Bruno Fernandeš je dodao Zabiceru za 1:0 u 14. minutu, a onda je prednost duplirana sedam minuta kasnije na asistenciju Antonija Marsijala.

Zabicer se u prvoj situaciji sjajno snašao u prostoru između dva igrača Sevilje, pa je iz sredine sa 11, 12 metara pogodio ugao.

U drugoj situaciji je pobegao čuvarima, dok je Marsijal zaslužan za bar polovinu pogotka pošto je u pravom trenutku poslao loptu kroz odbranu svom saigraču, pa Marselu nije bilo teško da i drugi put na meču savlada Bona na golu Sevilje.

Španski klub je uz mnogo sreće izjednačila u nastavku. Od noge Malasije se lopta u 84. minutu odbila iza leđa De Hee posle centaršuta Hesusa Navasa, dok se od Megvajera odbila posle šuta Jusefa En Nezirija u 92. minutu. Dva tima revanš igraju 20. aprila u Španiji.

Istog dana odigrani su i mečevi Fejenorda i Rome (1:0), Bajer Leverkuzena i Rojal Uniona (1:1), odnosno Juventusa i Sportinga (1:0).


Liga Evrope, četvrtfinale, 1. meč:

Fejenord – Roma 1:0 (0:0)

(Vifer 53)

Bajer Leverkuzen – Sen Žiloa 1:1 (0:0)

(Virc 83 – Bonifače 51)

Juventus – Sporting Lisabon 1:0 (0:0)

(Gati 73)

Mančester junajted – Sevilja 2:2 (2:0)

(Zabicer 14, 21 – Malasija 84 ag, Megvajer 90+2 ag)


BONUS VIDEO: Kad vam protivnik grubim startom pocepa i čarapu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar