Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbalski savez Srbije kaznio je Partizan sa pola miliona dinara zbog dešavanja na meču 28. kola Superlige.

Povod za kaznu je ponašanje navijača Partizana na meču sa Vojvodinom, gde su pristalice crno-belih palile baklje i pirotehniku i uvredljivo skandirale.

PROČTAJTE JOŠ:

Zbog vikanja „pola Mađar, pola ustaša“, Partizan je i ranije bio na udaru Disciplinske komisije, ali ih to ne sprečava da ponavljaju isto.

Problem po Partizan je što još nije odlučeno šta će biti po pitanju meča sa Čukaričkim, koji je zbog divljanja navijača i tuče sa policijom, prekinut i odložen.

U toj utakmici je odigrano svega dvadesetak minuta fudbala uz nekoliko prekida dok Milan Mitić nije prekinuo susret na Banovom brdu u potpunosti.

Kada je reč o ovoj utakmici sa Vojvodinom, kažnjena je i ona kao domaćin utakmice na „Karađorđu“, i to sa, kako Sportal piše 350 hiljada dinara zbog loše organizacije meča i sukoba navijača sa policijom.

Vojvodina je meč sa Partizanom rešila u svoju korist sa 2:1, a navijači kluba iz Humske su već dugo revoltirani i besni na sopstvenu upravo na čelu sa Milošem Vazurom i Miloradom Vučelićem zbog izostanka dobrih rezultata crno-belih.

BONUS VIDEO: Neverovatna greška golmana Borusije, primljen gol sa pola mogao bi da košta titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar