Pol Pogba Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Šou u Mančesteru ne jenjava.

Sunovrat Mančester junajteda se podudara sa povratkom Pola Pogbe na „teatar snova“, ali se čini da ni brojni problemi, ni sve što se izdešavalo sa francuskim internacionalcem, kao ni u najmanju ruku blede partije nisu dovoljan razlog da usledi rastanak.

PROČITAJTE JOŠ...

Pogba želi da ode iz kluba, to nije tajna, već mesecima je povezivan gotovo na dnevnom nivou sa Pari Sen Žermenom, Juventusom, Real Madridom, Barselonom, gotovo konstantno su isplivavali detalji o haosu koji je navodno izazivao tokom pregovora, no sve to kao da nije dotaklo čelnike jednog od najvećih svetskih klubova.

Takođe, nije pomoglo ni to što Pogbu saigrači ne vole previše, već je uprava odlučila da po svaku cenu istera svoje i Francuzu je ponudila novi ugovor, i to pozamašan. Naime, uprkos tome što se na prste mogu nabrojati utakmice na kojima je, od ukupno 231 odigrane, pokazao da zaslužuje novi ugovor, uprava Junajteda je spremna ne samo da ga zadrži, već je Pogbi, kako prenosi Dejli Miror, ponudina neverovatnu platu od 480.000 evra nedeljno, uz opciju da poraste do 600.000.

Navodno, ta ponuda je izazvala pravi haos u svlačionici „crvenih đavola“, pošto su igrači digli glas jer postoji uverenje da Pogba ne zaslužuje ni približno toliku svotu novca.

BONUS VIDEO Katastrofalna greška Davida De Hee na meču Arsenal – Mančester junajted

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar