Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Najbolji mogući potez povukao je Luka Jović povratkom u Ajntraht na pozajmicu i prvi put je nešto opširnije govorio o Realu i odlasku iz Madrida.

„Srećan sam i drago mi je što sam opet ovde, i što dobro igram odmah po povratku. Treba mi još vremena da budem na najboljem nivou i verujem da će me trener (Adolf Hiter prim.aut) koristiti kad budem u top formi“, rekao je Jović na konferenciji za medije.

PROČITAJTE JOŠ

Otvoreno je srpski golgeter govorio o neuspešnom periodu u taboru španskog velikana.

„Nisam imao sreće u Madridu, sa povredama i sa svime što mi se privatno događalo. Dobro je što sam se vratio. U Frankfurtu imam dobru reputaciju i odnos s trenerom. I Hiter i Zidan su fenomenalni stručnjaci, ali i ljudi. Lakše komuniciram sa Adijem jer priča engleski, španski mi je manje omiljen“.

Jović je ekspresno počeo da trese mreže u dresu tima iz Frankfurta.

„U Realu sam dao dva gola, sada tri. Sve utiče, i grad, i stil igre i ceo tim ovde da se osećam odlično. Ekipa je napredovala, mada ne bih nikoga pojedinačno izdvajao. Uveren sam da možemo zajedno da napravimo sjajan rezultat ove sezone“.

Izvukao je srpski napadač sve pozitivno što je mogao boraveći u Madridu.

„Imao sam priliku da treniram sa najboljim fudbalerima sveta. Rezultat svega toga je da sam napredovao, dosta sam naučio i mnogo sam iskusniji. Neću da gledam daleko, fokusiran sam sada samo na Ajntraht i da pružam što bolje partije“, naglasio je Jović.

Naravno, priča sa medijima nije mogla da protekne bez Filipa Kostića, jer zajedno čine ubojiti tandem.

„Čuo sam da se Filip smeje više nego pre… To je zbog povratka u pravu formu posle povrede i tek je malo možda i zbog mog povratka“, skromno će Luka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram