Foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

Real Madrid će se u poslednjem kolu španskog prvenstva boriti za novu titulu prvaka, ali sve je u rukama Atletiko Madrida.

PROČITAJTE JOŠ

Čak i da gradski rival napravi kiks, u Realu su odlučili da naprave velike promene kako u borbi za trofeje ne bi zavisili od grešaka drugih.

Ugledni španski sportski dnevnik Marka, poslovično dobro obavešten o situaciji u Real Madridu, objavio je u tekst u kojem se tvrdi da će Real Madrid ovog leta krenuti u veliku rasprodaju i igrača među kojim su i neka velika imena.

Predsednik Florentino Perez navodno namerava da ovog leta dovede dve megazvezde. Prva meta je Kilijaan Mbape, koji prema nekim tvrdnjama košta oko 250 miliona evra, a ako ne uspeju s njim, verovatno će se obratiti Erlingu Holanu jer košta „samo“ 150 miliona evra. Drugo pojačanje trebalo bi da bude Eduardo Kamavinga, koji će sigurno koštati manje od 100 miliona evra.

Međutim, kako bi obezbedio dovoljno sredstava i rasteretio budžet za plate, Perez namerava da se reši čak deset igrača. Brahim Diaz, Dani Sebaljos, Luka Jović, Hezus Valjeho, Takefusa Kubo, Isko, Borha Majoral, Geret Bejl i Rajner trebali bi napustiti klub.

Neki od njih su još uvek u sastavu Zinedina Zidana, poput Iska, ali većina tih igrača je negde na pozajmici i ionako je već na transfer listi. Problem će najverovatnije nastati s Geretom Bejlom jer Totenhem gotovo sigurno neće otkupiti njegov ugovor i Real ga više ne želi u svojim redovima.

Real definitivno čeka vrelo leto.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar