Foto: EPA-EFE/David Ramos

Liverpul i Totenhem nisu mnogo pazarili na "fudbalskoj pijaci" tokom ovog leta, ali i dalje nije kraj prelaznog roka.

Liverpul je u svoje redove doveo štopera, Ibrahimu Konatea za 40 miliona, ali trener Jirgenn Klop bio je poprilično tajanstven u vezi sa sledećim pojačanjima.

PROČITAJTE JOŠ:

On je izjavio da klub ne može da troši pare koje nema, ali nije negirao da će još neki novi igrač stići u klub do kraja prelaznog roka.

Kao pojačanje se pominje Žeremi Doku, ali prepreka oko njegovog dovođenja može biti cena. Klub sa Enfilda za njega bi morao da uplati čak 50 miliona evra na račun Rena.

Belgijski reprezentativac ima samo 19 godina i može da odgovori na više pozicija u napadu, a po načinu igre se čini da bi se odlično uklopio u Klopov tim.

Što se odlazaka tiče, izvesno je da će Đerdan Šaćiri napustiti klub. Oko njegove naredne destinacije se i dalje ništa konkretno ne zna.

„Eksplozija“ koja bi mogla da se desi na Enfildu, ali izvesno ne ovog leta, bi mogao da bude dolazak Erlinga Holana, koji zanima više bogatih klubova.

Po nekim pričama Liverpul je trenutno najbliži da ga dovede, ali je njegov odlazak iz Borusije Dortmund i dalje daleko.

U Totenhemu se u poslednje vreme sve vrti oko transfera Harija Kejna, koji još nije upisao nastup za „pevce“ u novoj sezoni. Klub već godinama kuburi sa napadačima, a zamena Kejnu praktično da nije ni postojala.

Ipak, pored potrage za napadačem, trener Nuno Espirito Santo ima i druge planove. On bi u Totenhem da dovede Adamu Traorea, sa kojim je sarađivao u Vulvsima.

Pored toga, klub bi želeo da napusti Tanguj Ndombele, koji će verovatno krenuti put Minhena, kako bi pojačao Bajern. U tom slučaju, u suprotnom smeru bi pošao Korentin Toliso, ali tačnog dogovora između dva kluba i dalje nema.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar