Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Lester će u poslednja dva kola u Premijer ligi biti znatno oslabljen jer neće moći da računa na trojicu standardnih fudbalera, prenose ostrvski mediji.

Klub sa „King pauer“ stadiona je trenutno četvrti u Premijer ligi sa 62 boda, na dva kola pre kraja, a isto toliko ima i petoplasirani Mančester junajted.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, Lester će imati problem jer do kraja trke neće moći da računa na vezistu Džejmsa Medisona, te defanzivce Bena Čilvela i Kristijana Fuksa.

„Lisice“ u narednom kolu gostuju Totenhemu, a onda u poslednjem kolu, u verovatno i presudnom meču za plasman u Ligu šampiona, dočekuju Mančester junajted.

Sva tri igrača su propustili i meč u četvrtak u kojem je tim Brendana Rodžersa slavio protiv Šefild junajteda u pobedi od 2:0.

„Džejms i Ben neće igrati do kraja sezone, a što se tiče Kristijana Fuksa, njemu sledi oporavak od 12 do 14 nedelja. U pitanju je prepona“, otkrio je Rodžers.

Problem je i povreda Rikarda Pereire, dok je štoper Čaglar Šojunču isključen protiv Bornmuta i takođe neće igrati do kraja sezone.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar