Foto: EPA/CHRISTOPHE KARABA

Čuveni fudbaler nalazi se u teškoj situaciji.

Bivši argentinski fudbaler Ezekijel Laveci prolazi kroz tešku situaciju.

Pročitajte još

Medavno je stigla vest da se predozirao, a sada su se pojavili najnoviji detalji.

Laveci ima „ozbiljan problem sa drogom“ i pred TV kamerama je o tome više rekla: „Kako sam čula, Laveci je počeo da čuje glasove i počeo je da misli da neko dolazi po njega, da ga jure…“, ispričala je novinarka Estefi Berardi.

„Odjednom je postao jako nervozan, počeo je da čuje te glasove, mislio je da ga jure i bio je uplašen. Toliko je bio uplašen da je uzeo makaze i počeo sebe da ubada. Tada je njegov brat odlučio da interveniše. Pokušao je da ga smiri, nije se tukao sa njim, a mnogo je veći od njega. Tako se i desilo da je teško povredio ključnu kost“, ispričala je novinarka i istakla da navodno njegova bivša supruga Natali Lonbardo želi da ga ubije, a još se sude.

„To je bio trenutak kad su odlučili da ga odvedu u bolnicu u Buenos Ajres. Jedva su ga pustili u avion u takvom stanju jer je bio opasnost po sve oko sebe“, navela je novinarka iz Argentine.

Laveci igrao je za Estudiantes, San Lorenco, Napoli, Pari Sen Žermen i Hebei. Bio je reprezentativac Argentine. Karijeru je okončao 2019. godine.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar