Foto: EPA-EFE/ALEXANDRE DIMOU

Bolan rastanak

Francuski fudbaler Dimitri Paje napustio je Olimpik iz Marselja nakon osam sezona, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

PROČITAJTE JOŠ...

Paje je u francuski klub stigao 2013. godine i od tada odigrao 326 utakmica i postigao 78 golova uz 95 asistencija. Tokom karijere igrao je i za Vest Hem, Lil, Sen-Etijen i Nant.

Dolaskom novog trenera, Španca Marselinja, status kapitena je promenjen, a nakon jednog sukoba doneta je odluka da Paje napusti klub.

„Za Olimpik iz Marselja predstavlja ogroman ponos što je mogao da računa na tako talentovanog igrača i što ga je imao za svog kapitena. Želimo da izrazimo zahvalnost za sve godine provedene tokom kojih je pružao najbolje, izuzetnom kapitenu i igraču koji je obeležio našu noviju istoriju, a koji jeste i ostaće legenda kluba“, navedeno je u klupskom saopštenju.

Paje se na konferenciji za medije zahvalio svima u klubu i navijačima.

„Razgovarali smo pre priprema. Predsednik je bio pošten i kazao mi kakva je situacija. Ovo nije ono što se očekivalo sa moje strane. Najbolje rešenje je da se prihvati odluka kluba. Olimpik Marselj mi je ponudio da prestanem da igram, da se pridružim klubu, ali još uvek imam šta da dam fudbalu, još mogu da pružim zadovoljstvo publici“, istakao je Paje.

BONUS VIDEO Leo Mesi – od trnja do zvezda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar