Dušan Vlahović Foto:Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Mogao bi da pređe u PSŽ

Sportski direktor Juventusa Kristijano Đuntoli izjavio je da će o odlasku Dušana Vlahovića razmišljati jedino ako stigne neka primamljiva ponuda.

Evropski mediji pišu da je za srpskog napadača zainteresovano više klubova, među kojima su najozbiljniji PSŽ, Čelsi i Bajern.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čvrsto verujemo u Dušana. I fokusirani smo na njega. Smatram da imamo odličan napad. Ali, jasno je i da moramo da sredimo račune. Pa, ako stigne ponuda koja se ne odbija. Kolika ponuda? Ne bih se bavio sumama. Pričaćemo o tome ako neka ponuda stigne“, rekao je Đuntoli.

Nije Vlahović jedini napadač koji bi mogao da bude prodat ovog leta.

„Ne mogu u ovom momentu da pričam ni o jednom igraču konkretno, jer smo tek na početku prelaznog roka. Imamo Vlahovića, Kijezu, Milika i Kena, napadače u koje čvrsto verujemo. Ubeđeni smo da imamo odličnu bazu u ofanzivi“, istakao je Đuntoli.

Vlahović nije odigrao sezonu kakva se očekivala, ali pred njim su tek svetle godine. Najpre se pričalo o njegovom transferu u Čelsi, ali izgleda da su „plavci“ odustali u ovom trenutku, dok PSŽ traži novu devetku. Mogao bi Srbin i u Bajern, ali minhenski klub trenutno ima Harija Kejna kao glavnu metu.

BONUS VIDEO Vlahović: Sve što se priča su gluposti i nebuloze

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare