Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Kad neko nosi "desetku" u fudbalu, to znači da je mnogo dobar, često i najbolji igrač, ili neko od koga se očekuje da bude čudo. Magični broj u Partizanu nosi Lazar Pavlović, biser crno-belih, koji može da ide - bez obeštećenja.

Supertalentovani, 20-godišnji ofanzivni vezista prošao je mlađe selekcije Partizana, bio je i u Teleoptiku, a od proleća 2019. je u prvom timu crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ

Ove sezone je odigrao tek 15 utakmica, na terenu je proveo ukupno 510 minuta u svim takmičenjima i ima jednu asistenciju. Jesenas je imao i neke vrlo dobre partije, ali očito da Pavlović nije dobio adekvatnu šansu. Nakupio je 46 mečeva, od čega svega šest u evropskim takmičenjima, a projektovan je da bude jedan od nosilaca ekipe.

Ne bi ni tek tako poneo broj 10 na dresu… Međutim, prebrzo je mladi vezista u Humskoj prešao put od supertalenta do toga da više na njega ne računaju.

Kako je to moguće? Poslednja dešavanja u Partizanu govore više nego što je potrebno, kao što je odlazak Aleksandra Šćekića bez obeštećenja u Poljsku, uz poseban dokument da klub nema potraživanja prema reprezentativcu Crne Gore.

Zimus su čelnici Partizana odlučili da više ne žele da čekaju Pavlovića i bilo mu je predočeno da može da ode, takođe besplatno, odnosno da će zadužena klupska kasa opet ostati bez priliva.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Iz Humske su talentovanom ofanzivcu poručili kako mu neće praviti problem u izboru nove sredine, tačnije inostranog angažmana.

Razlog je, kako Nova.rs nezvanično saznaje, što se i Lazaru Pavloviću duguje određena suma novca zbog neisplaćenih primanja. I umesto da se razmišlja o prodaji momka trenutno vrednog 800.000 evra prema Transfermartku, odlučeno je da može da ide za džabe.

Najveća procenjena vrednost bila mu je 1,3 miliona evra, leta 2020. godine, pa je jasno da bi dug crno-belih iole mogao da bude saniran da se računalo na transfer Pavlovića.

Ugovor mu svakako ističe na leto 2022. godine kada će svakako moći da ode bez obeštećenja, što automatski znači da je Partizan opet ostao bez dinara od svog igrača.

BONUS VIDEO Miloš Jojić o Partizanu, ostanku, Borusiji Dortmund, transferima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare