Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Lazar Jovanović, sin legendarnog Milana Jovanovića, novi je fudbaler Crvene zvezde, potvrdio je tim sa Marakane.

Talentovani krilni fudbaler rođen 2006. godine parafirao je ugovor sa Zvezdom u trajanju od tri godine, a doskorašnji fudbaler Vojvodine je po obavezivanju na vernost beogradskim crveno-belima rekao:

„Presrećan sam i pun emocija. Došao sam u najveći klub na Balkanu i svestan sam da su velika očekivanja od mene, ali verujem da ću uspeti da ih opravdam, te da ću postići velike uspehe sa Zvezdom. Ne plašim se očekivanja u tom smislu, već me ona dodatno motivišu. Došao sam da radim, treniram i da se nametnem šefu stručnog štaba.“

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je istakao mladi Jovanović, privikavanje ne bi trebalo da bude problem:

„Odradio sam već jutarnji trening sa ekipom, i saigrači su me sjajno prihvatili. Veliki broj njih znam iz mlađih kategorija, igrali smo jedni protiv drugih, takođe i iz reprezentacije.“

Foto: FK Crvena zvezda

Iako nije odigrao previše utakmica za ekipu Vojvodine, pokazao je i u najjačoj selekciji i u mlađim kategorijama da je ogroman talenat:

„Što se mene lično tiče, najviše volim da igram na poziciji prednjeg veznog, polušpica, špica. Smatram da imam osećaj za gol, dribling u trku i iz mesta, šut sa distance, realizaciju, i uglavnom su mi forte napadačke karakteristike. Želim da sa Zvezdom osvojim duplu krunu i da budemo konkurentni u Evropi, a što se mene lično tiče, da se što pre nametnem i izborim za startnu postavu“, rekao je mladi Jovanović.

On će u crveno-belom nositi broj 91.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare