Foto: Nenad Mihajlovic/Starsport

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je nakon pobede protiv Inđije (2:0) da je njegova ekipa pokazala da je trenutno među najboljim ekipama u Srbiji.

„Inđija je kvalitetan protivnik, koji ima sjajne pojedince i koga nikada nije lako pobediti. Pred ovaj meč sam bio uplašen samo iz razloga što smo pre četiri dana odigrali 120 minuta, putovali i došli u pet ujutro, pa su igrači stvarno bili umorni. Međutim, još jednom smo pokazali da ono što smo pružili u Liježu predstavlja pravi pokazatelj naše snage, te da smo trenutno među najboljim ekipama u Srbiji. To pokazuje i mesto na tabeli, jer smo trenutno treći, a i osvajači smo Kupa“, rekao je Lalatović.

PROČITAJTE JOŠ

Posle uspešne prošle sezone, Vojvodina i u ovom prvenstvu igra odlično, pošto u prvih devet kola ima šest pobeda, dva remija i samo jedan poraz.

„Teško je ponoviti dve uspešne sezone sa istim igračima, ali oni pokazuju da su s pravom tu gde jesu i ja sam jako ponosan na njih. Zadovoljan sam i sa igračima koji su ušli sa klupe, jer su opet preokrenuli rezultat i drago mi je zbog toga što je moj stručni štab, na čelu sa mnom, opet doneo dobre odluke po pitanju izmena. Bojić i Čović su dali golove za pobedu i velika tri boda. Inđiji želim sve najbolje, jer ovakav klub zaslužuje da ostane u Super ligi i to mu želim iz sveg srca, a mi se okrećemo sledećoj utakmici protiv Novog Pazara“.

Šef stručnog štaba Vojvodine je svestan da njegovu ekipu u sledećem kolu očekuje izuzetno teško gostovanje.

„Novi Pazar je domaći tim i tamo je jako teško uzeti bodove, a kod kuće su pobedili čak i Partizan. Međutim, nisam bio toliko fokusiran na njih, jer sam više razmišljao o ovoj utakmici, pred koju sam osećao strah zbog putovanja i toga što smo se ‘pokidali’ protiv Standarda. Međutim, apsolutno verujem u svoj tim i zadovoljan sam kako smo odigrali i prvo i drugo poluvreme“, rekao je Lalatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar