Foto: EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Fudbaleri Lacija i Juventusa odigrali su nerešeno, 1:1 u derbi utakmici sedmog kola Serije A.

Izgledalo je da će šampion Italije odneti bodove sa „Olimpika“, Ronalda i drugove su bukvalno sekunde delile od pobede, ali Lacio je poslednji čas iskoristio priliku da izjednači i dođe do boda.

PROČITAJTE JOŠ:

Dogodilo se to bukvalno u poslednjem napadu, u petom minutu nadoknade vremena, Hoakin Korea je uspeo da prođe pored Betankura i Huana Kvadrada, pronašao je Felipea Kaiseda koji je bio precizan.

PROČITAJTE JOŠ: Iz Lacija o koroni: I vagina ima bakterije, nisu sve zarazne

Juventus, svakako neće biti zadovoljan, posebno jer je Andrea Pirlo izveo najjači tim na teren, sve sa Kristijanom Ronaldom i Moratom u špicu, ali nisu iskoristili svoje prilike da ranije obezbede trijumf i za to su kažnjeni.

„Stara dama“ je povela u 15. minutu, Huan Kvardrado je uradio sve, poslao loptu u peterac Lacija gde je bio na pravom mestu Ronaldo – nije mogao da promaši i Juventus je tako poveo.

Portugalac je u 37. minutu bio malerozan – šutem sa desetak metara pogodio je stativu, a s druge stane uzvratio je pokušajem glavom Sergej Milinković-Savić u finišu prvog dela.

U drugom poluvremenu je bilo nekako izjednačenije, sa manje prilika, a Laciju je pripao finišu u kojem su se spasli poraza.

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić odigrao je svih devedeset minuta, reklo bi se u veoma dobrom ritmu što ohrabruje pred utakmicu baraža sa Škotima 12. novembra, a potom i mečeve u Ligi nacija sa Mađarskom i Rusijom.

U narednom kolu, Lacio gostuje Krotoneu dok je Juventus domaćin Kaljariju.

Serija A, 7. kolo

Nedelja

Lacio – Juventus 1:1

(Kaisedo 90+5 – Ronaldo 15)

Đenoa – Roma 15

Atalanta – Inter 15

Torino – Krotone 15

Bolonja – Napoli 18

Milan – Verona 20.45

Subota

Kaljari – Sampdorija 2:0 (0:0)

(Pedro 48, Nandez 69)

Benevento – Specija 0:3 (0:1)

(Pobega 29, Nzola 65, 70)

Parma – Fiorentina 0:0

Petak

Sasuolo – Udineze 0:0

Foto: Printscreen/Sofascore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar