Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Lacio je danima u epicentru skandala povodom navodnog lažiranja testova na koronavirus, zbog čega im u Italiji prete čak i izbacivanjem iz Serije A.

Utvrđeno je da su nebeskoplavi iz Rima koristili različite metode testiranja na koronavirus, zbog čega su potencijalno zaraženi igrači igrali protiv Torina u prethodnom kolu.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, u ovom kolu gde Lacio igra sa Juventusom, u timu se nisu našli Ćiro Imobile, golman Strakoša i Lukas Leiva, a sve zbog ogromnog pritiska javnosti da je Lacio petljao s testovima.

Sve to žestoko je razbesnelo prvog čoveka kluba iz Rima, Klaudija Lotita, koji je bez dileme dao najluđu izjavu o koroni, u svetu sporta.

„Sve to meni deluje kao neki čarobni trik. Šta uopšte znači da je neko pozitivan? Pozitivan znači da si zarazan zar ne? Postoje bakterije i u vaginama, pa to ne znači automatski da su patogene. Samo u nekim slučajevima mutiraju i postanu opasne“, grmeo je Lotito i dodao:

„Rezultati tih testova tumače se na čudne načine. Naša lekarske služba pregledala je Imobilea i utvrdila da mu je kapacitet pluća veći nego pre. Uzeli su mu bris, bio je negativan kao i cela njegova porodica. Zbog čega on ne može da igra protiv Juventusa? Predlažem da angažujemo neku treću agenciju, koja će sprovesti testiranje, jer sve ovo više nema smisla“, razočaran je šef Lacija Lotito.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar