Foto: Starsport

Postigao je Nikola Krstović, u duelu sa Mačvom ((3:0) debitantski gol u dresu Crvene zvezde i proslavio ga na emotivan način. Mladi, napadač ne krije da je imao veliku želju za golom, kao i da veruje da može još bolje.

PROČITAJTE JOŠ

„Još jedna ubedljiva i zaslužena pobeda. Sve što smo se dogovorili u svlačionici ispoštovali smo na terenu. Pružili smo maksimum, što je donelo rezultat. Od prvog minuta krenuli smo u napad na gol domaćina, dok se ekipa Mačve koncentrisala na kontranapade. Međutim, mi smo se pitali tokom čitavog meča, bilo je još prilika, ali bitno je da ovako nastavimo. Verujem da igra koju Stanković želi da nametne dolazi do izražaja“, rekao je Krstović za klupski sajt

Mladi igrači su silno motivisani ušli u utakmicu sa Mačvom što je i donelo rezultat.

„Želja je velika, kako u mom slučaju tako i za ceo tim. Ovo je moja prva utakmica u kojoj sam bio starter otkako je trener Dejan Stanković. Imao sam silnu želju da postignem pogodak. To se i ostvarilo, još jednom sam dao gol, ali je on poništen. Idemo da radimo još jače i bolje, jer nas očekuju novi izazovi“, podvukao je Krstović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)