Foto: Starsport

Mladen Krstajić, trener fudbalera TSC-a. nije želeo da komentariše penal kojim je Crvena zvezda stigla od vođstva od 2:1 u pobedi nad njegovim timom.

PROČITAJTE JOŠ...

„Iskreno, i u prvom i u drugom poluvremenu mogu da budem zadovoljan odnsom prema igri. Pokazali su da su takmičari i da mogu da odgovore zahtevima čak i protiv rivala kao što je Crvena zvezda“, rekao je Krstajić nakon meča u izjavi za televiziju Arena sport.

Osvrnuo se trener tima iz Bačke Topole i na golove na ovom meču, dok je penal koji je prethodio drugom pogotku crveno-belih nakon prekršaja Saše Tomanovića nad Mirkom Ivanićem odbio da prokomentariše:

„Oni su dali jedan gol, mi zasluženo izjednačili, drugi ne bih da komentarišem, da li je bio penal ili ne, treći smo primili možda pomalo naivno.“

Na kraju, Krstajić je iskoristio priliku da čestita crveno-belima na pobedi, ali i svojim igračima na partiji koju su pružili:

„Sve u svemu, moramo da budemo zadovoljni i idemo dalje. Malo mi je žao zbog kartona koje smo dobijali. Svakako, čestitam Zvezdi, ali i mojim momcima, koji su bili pravi“, zaključio je trener TSC-a Mladen Krstajić.

Početak utakmice obeležila je i jedna emotivna scena čiji su glavni akteri bili upravo Krstajić i trener Zvezde Dejan Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar