Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da je njegova ekipa odigrala najlošije prvo poluvreme u Senti protiv ekipe TSC-a.

Crveno-beli su kao gosti pobedili u meču 25. kola Superlige sa 3:1, uz jedan gol Gelora Kange i dva pogotka Milana Pavkova. Svi golovi su dati u drugom poluvremenu, posle „mrtvog mora“ u prvom.

PROČITAJTE JOŠ:

TSC je pružio izuzetan otpor, a posle crvenog kartona za Milana Gajića i pogotka Nenada Lukića sa penala u 58. minutu TSC je imao 1:1 i igrača više.

„Svaka čast momcima, posle prvog poluvremena, možda i najgoreg otkako sam ja trener Zvezde… Ne možda, sigurno, ispod svakog nivoa. Drugo poluvreme smo bili mi, stajali smo dobro na terenu, držali distance, radili dobar presing, pokušali da igramo koliko je to moguće protiv jedne dobro organizovane ekipe.

Zvezda je povela golom Pavkova u 54. minutu posle dodavanja Ivanića, a posle pogotka Lukića u 58. minutu, crveno-beli su vratili prednost jedanaestercem u 68.

Tada je crveni karton dobio i Saša Tomanović. Tačnije, prvo žuti zbog faula u svom kaznenom prostoru, a onda i zbog prigovora.

„Oni nisu primili gol, ne znam koliko minuta. Sa šefom Krstajićem su dobro pripremljeni. Dali smo gol, primili jedan, dobili crveni, nismo se povukli. Naprotiv, dodali smo još gas, uspeli smo da okrenemo utakmicu u našu korist i da je privedemo kraju onako kako treba“, dodao je Stanković.

Šampion Srbije posle ove pobede ima 68 bodova na prvom mestu Superlige, TSC ima 38 na sedmom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar