Kristijano Ronaldo
Foto: EPA/LEE SANDERS

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo zahvalio je saigraču Edinsonu Kavaniju što mu je prepustio da nosi dres sa brojem sedam u tom engleskom klubu.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je preneo Skaj, Premijer liga je odobrila promenu broja pod kojim su registrovani fudbaleri, pa će Ronaldo, kao i u prethodnom mandatu u Junajtedu, ove sezone nositi dres sa brojem sedam.

Posle odlaska Danijela Džejmsa u Lids, poslednjeg dana prelaznog roka, Junajted je dobio dozvolu da Kavani uzme broj 21 u ovoj sezoni, pa je Ronaldo dobio Kavanijevu „sedmicu“.

„Nisam bio siguran da li će biti moguće ponovo dobiti dres sa brojem sedam. Zahvalan sam Ediju  na ovom neverovatnom gestu“, rekao je Ronaldo.

Ronaldo je u sredu postao svetski rekorder po broju golova za reprezentaciju – 111 u pobedi protiv Irske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, nakon što je postigao oba gola.

On je tokom proslave gola skinuo dres i dobio žuti karton, zbog čega je suspendovan za predstojeću utakmicu protiv Azerbejdžana, pa ga je Fudbalski savez Portugala oslobodio obaveza i dozvolio mu da se priključi ekipi Mančester junajteda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar