Foto: EPA-EFE/RONNY WITTEK

Ajntraht iz Frankfurta blista u tekućoj sezoni i trenutno je tim u najboljoj formi u Bundesligi za šta velike zasluge pripadaju i Filipu Kostiću.

Ekipa Adija Hitera neporažena je na prethodnih devet mečeva u Bundesligi, a za vikend je očekuje duel sa Kelnom na domaćem terenu.

Biće to dobra prilika da se produži niz mečeva bez poraza, ali i nova prilika da Filip Kostić potvrdi sjajnu formu.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski reprezentativac je u prošlom kolu u Hofenhajmu postigao jedan gol i dva puta asistirao u pobedi od 3:1, a na prethdonih pet mečeva popularnih „orlova“ upisao je dva gola i čak sedam asistencija.

Kostić je u tekućoj sezoni odigrao i 200. meč u Bundesligi u koju je stigao 2014. godine.

„Jedinstven je osećaj pobeđivati i zadovoljan sam kako za sada idu stvari. Srećan sam što sam mogao da pomognem golom i asistencijama“, rekao je Kostić za klupski veb sajt.

Bivši fudbaler Hamburgera svestan je odlične forme, ali kaže da želi još bolje.

„Rekao bih da sam trenutno u top formi, ali ne želim da se opuštam. Želim da budem još bolji kako bih pomogao treneru i ekipi da budu još uspešniji“, rekao je Kostić.

Neizbežna tema bio je i povratak Luke Jovića u Frankfurt i koliko je njegov dolazak uticao na Kostića i njegovu igru.

„Prošle sezone sam imao tešku povredu, koja je sada prošlost. Naravno, Lukino prisustvo ima veze sa time, jer dosta vremena provodimo zajedno i van terena. Generalno se osećam sjajno u Frankfurtu, ovaj grad mi je kao druga kuća“, rekao je Kostić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar