Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Trener Ajntrahta Adi Hiter rekao je da Luka Jović nije doveden u klub da bude rezervni igrač, ali da do kraja sezone ima dovoljno vremena da se to promeni.

Ajntraht u nedelju gostuje Hofenhajmu u Bundesligi, a navijače „orlova“ i medije je zanimalo hoće li od prvog minuta u napadu igrati Jović i Andre Silva.

Portugalac je u sjajnoj formi i postigao je 16 golova u Bundesligi, a Ajntrah za sada dobro gura u formaciji 3-2-4-1 u kojoj iza Silve igraju dve „desetke“.

PROČITAJTE JOŠ

Klub iz Frankfurta neporažen je na prethodnih osam utakmica u ligi, a nemački mediji podsećaju da Jović dugo nije igrao u Madridu i da posle tri nedelje boravka u Nemačkoj još uvek nije u top formi.

Srpski reprezentativac je od povratka u Ajntraht postigao tri gola u ligi ulazeći u igru sa klupe.

„Jović je igrač svetske klase. Ne držim ga na klupi jer to želim. Razgovarali smo sa njim i kada budemo znali da je pravo vreme, igraće u startnoj postavi. Nikome neću dozvoliti da mi govori kada on treba da igra. Znamo da Luka nije došao ovde da bude rezervni igrač, ali imaćemo dovoljno utakmica i Luka će nam puno pomoći“.

Hiter je napomenuo i da je stručni štab na slatkim mukama i da to samo govori koliko je tim ojačao.

„Ako smo u ovom trenutku u situaciji da nam Luka Jović i Sebastijan Rode sede na klupi, to mi govori koliko smo jaki“, rekao je Hiter.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar