Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Korona virus zahvatio je Italiju i veliki broj mečeva Serije A odložen je minulog vikenda, a sada bi i utakmica Intera i Ludogoreca u Ligi Evrope mogla da bude odigrana na neutralnom terenu.

Inter je u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope rutinski odneo ceo plen iz Bugarske, gde je slavio 2:0, ali sada kada pred svojim navijačima treba da finišira posao, stvari se komplikuju.

Naime, zbog korona virusa koji je uzeo maha na Apeninima, postoji mogućnost da revanš ovog četvrtka od 21 čas umesto na „San Siru“ bude odigran na drugoj lokaciji. Italijanska agencija ANSA prenela je da postoji mogućnost da utakmica bude odigrana na neutralnom terenu.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, nero-azuri su u nedelju uveče trebalo da igraju sa Sampdorijom u Seriji A, ali je taj meč, kao i mnogi drugi, odložen zbog širenja novog virusa u pojedinim regionima Italije.

Sve sportske manifestacije u Lombardiji i Venetu su otkazane ovog vikenda. U nedelju su odigrana samo dva meča u najjačoj italijanskoj ligi, Lacio je kao gost pobedio Đenovu (3:2), dok je Roma pred svojim navijačima bila uspešnija od Lećea -4:0. Gol i asistenciju u pobedi „vučice“ upisao je kapiten fudbalera Srbije Aleksandar Kolarov.