Foto: AP Photo/Matt Dunham
Foto: AP Photo/Matt Dunham

U Totenhemu definitivno ni ove sezone ne cvetaju ruže. Loši rezultati i igra doveli su do smene trenera Nuna Espirita Santa, a veliki znak pitanja se stavlja i kod imena Harija Kejna.

Engleski napadač je ove sezone odigrao devet utakmica u Premijer ligi, a samo jednom je uspeo da zatrese mrežu.

PROČITAJTE JOŠ:

Saradnja sa Hjong-min Sonom nije ni približno onakva kakva je bila prethodne sezone kada su zajedno postigli 40 golova uz 24 asistencije.

Loša forma ekipa, a posebno Engleza nije prošla neprimetno ni kod bivšeg napadača Aston Vile i reprezentacije Engleske Gabrijela Agbonlahora, koji smatra da je ključan potez za klub da što pre prodaju Kejna.

„Da sam u koži Pepa Gvardiole, Levija ili vlasnika Mančester Sitija, u januaru bih pregovarao o Kejnovom transferu za 100 miliona funti. Da sam na mestu gazde Totenhema, nazvao bih Gvardiolu i rekao: ‘Sada možemo da pregovaramo, nije nam potrebno 150 miliona funti, dogovorimo se o iznosu od 80 do 100 miliona’. Neka samo ode“, rekao je Agbonlahor.

Između ostalo dodao je i da je Kejn nezainteresovan da pomogne ekipi.

„Kejna ne zanima Totenhem, ne želi da bude tamo i radi za ekipu. Kada navijači Spursa izvižde jednog od svojih najboljih igrača, znate da nešto nije u redu“.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler ima ugovor sa Totenhemom do 30. juna 2024. a glavni kandidat za dovođenje napadača je i dalje Mančester siti, koji se takođe nalazi u ne baš zavidnoj formi.

„Pevci“ su trenutno osmi u engleskoj ligi sa 15 bodova nakon deset utakmica.

BONUS VIDEO: Mitar kompletirao het-trik protiv Vest Bromvič Albiona

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar