Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai kaže da će se njegov tim, posle pobede nad Partizanom, više usmeriti ka Kupu Srbije.

Zvezda je na svom stadionu „Rajko Mitić“ pobedila Partizan sa 1:0 u meču 30. kola Superlige, golom Mirka Ivanića na asistenciju Gelora Kange iz kornera u 58. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Veoma smo zadovoljni pobedom u derbiju. Zaista smo zaslužili tri boda, ali imamo još osam utakmica do kraja prvenstva i moramo maksimalno da odradimo to, bez opuštanja. Večiti derbi je teška utakmica. Meč možeš da spremaš na jedan način, a može da ode i u totalno drugom pravcu. Kao jedan od iskusnijih igrača u timu ipak nisam savetovao mlađe igrače, to su jednostavno utakmice gde moraš da pokažeš da si pravi“, rekao je Katai posle utakmice, a preneo je klupski sajt.

Zvezda je pobedom otišla na 12 bodova viška u odnosu na Partizan, zbog čega je praktično rešila pitanje šampiona države i četvrti put zaredom. Zato je Katai poručio da je sada Kup Srbije nešto veći prioritet i fokus.

„Trijumf nam dosta znači, da smo eventualno izgubili bili bi na šest bodova od rivala i sigurno da ne bi bili opušteni do kraja šampionata. Ovako smo se odvojili na 12 bodova, dosta smo mirniji pa možemo da se posvetimo obavezama koje nas očekuju u Kupu Srbije“, napomenuo je Katai.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar