Foto: Starsport

Vezista najavljuje borbu za titulu do kraja.

Partizan je u 34. kolu Superlige Srbije bio ubedljiv protiv Napretka u Kruševcu sa 3:0, a strelac je bio i Marko Jevtović, prvi put od povratka u crno-beli dres.

PROČITAJTE JOŠ

„Videćemo za mesec dana šta smo uradili. Moramo biti fokusirani na svaki sledeći izazov. I dalje smo u igri za dva trofeja i borićemo se do kraja za svaku loptu”, ističe vezista Partizana u razgovoru za klupski sajt.

Jevtović se brzo uklopio u tim i zaradio poverenja trenera Aleksandra Stanojevića.

„Pratio sam svaku utakmicu koju sam mogao dok sam bio u inostranstvu. Ima i nekoliko igrača koji su bili tu i kada sam ja bio tako da mi nije problem da se uklopim. Imam iskustva iz prvog mandata i iz inostranstva i došao sam da na najbolji način pomognem ekipi, kada se to bude tražilo od mene.”

Jevtović se po prvi put upisao u listu strelaca od povratka u klub.

Marko Jevtovic
Marko Jevtović Foto:Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

„Drago mi je naravno da sam postigao gol kada se lomila utakmica, ali meni je uvek bilo najvažnije da pobeđujemo, a ko će dati gol je potpuno nevažno“.

Jevtović je bio deo ekipe koja je osvojila poslednju titulu za Partizan 2017 godine posle velikog preokreta, a i sadašnja sezona ima određenih sličnosti.

„Dosta toga je sličnog. I tada smo verovali da možemo do titule. Jedino što mogu da obećam je da će cela ekipa dati sve od sebe da dođemo do našeg cilja“.

Jedan od glavnih aduta u tom poduhvatu biće veliko zajedništvo u ekipi.

„Mi pre svih imamo nas! Jedemo isti hleb i zavisimo jedni od drugih. Da nije tako, ne bismo bili ni blizu uspešni i ja ne vidim da može ili sme biti drugačije“, ističe Jevtović.

On se osvrnuo i na deo meča kada je igrao u tandemu sa Ljubomirom Fejsom.

„Ljubomir Fejsa je legenda našeg fudbala, čovek koji je toliko dugo igrao na najvišem nivou i osvajao nebrojene trofeje. Meni lično je velika čast da je on tu, sa nama. On će nam svojim isukstvom i znanjem sigurno mnogo pomoći. Želim mu da bude uspešan, kao i do sada, u karijeri.”

BONUS VIDEO Ludnica u Turskoj, šampioni prvi put posle 38 godina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar