Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Šou u Novom Pazaru.

Pred gostovanje Radničkog iz Kragujevca Novom Pazaru fudbalskim svetom prostrujala je vest da je trener „đavola“ Nenad Lalatović Novopazarce nazvao Turcima, zbog čega je sam meč započeo u krajnje naelektrisanoj atmosferi.

PROČITAJTE JOŠ...

Pre početka utakmice Lalatović se pred kamerama kleo da nije to rekao, ali je ipak usledila reakcija sa tribina. No, čini se da je prošlo znatno bolje nego što je iko očekivao.

Navijači Novog Pazara su Lalatovića „pozdravilI“ glasnim skandiranjem „Lalate, Turčine“, što u početku vidno nije prijalo treneru Radničkog, koji se okrenuo ka navijačima i još jednom pojasnio da nije to rekao.

No, samo nekoliko trenutaka kasnije i sam Lalatović je počeo da se smeje i odgovorio im poljupcima, a navijači su njegovu reakciju ispratili aplauzima uz, doduše, isto pogrdno skandiranje.

Na konferenciji za medije Lalatović je prokomentarisao celu situaciju:

„Ja za nijednog Novopazarca nikada nisam rekao da je Turčin! Da se to tako napiše, to je sramota. Danas mi nije bilo prijatno da me vređaju, stoički sam odoleo pritiscima. To što je rečeno je ortodoksna laž, izrečena da bi se motivisali Novopazarci i motivisali su se na laž. Svi se samo mene plaše, samo se samnom bave. Imam potrebu da kažem da to nisam izjavio, da je to bila manipulacija“, istakao je Lalatović.

Što se utakmice tiče, Novi Pazar je nakon preokreta slavio sa 2:1.

BONUS VIDEO Majstorija Dušana Tadića za vođstvo Ajaksa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar