Klaudija
Foto: Screenshot Instagram claudia.redheaded_babe

Klaudija Kovalčik je šampionka Poljske u tverkovanju, ali je u otadžbini mnogo poznatiji njen suprug Jakub koji nastupa za Arsenal.

Klaudija je morala da ga teši nakon užasne partije i poraza od Porta sa 1:0 u osmini finala Lige šampiona, a ona je opet pronašla način da se nađe na naslovnim stranama.

PROČITAJTE JOŠ

Klaudija i Jakub su stupili u brak prošle godine, a ona je osam godina starija od njega. Njen glavni posao je – tverkovanje i to radi svakog dana.

Tverkovanje je vrsta plesa u kom se insistira na pokretima zadnjice.

Ona je, nimalo iznenađujuće, napravila i svoju liniju donjeg veša, a 2017. godine je postala „Kraljica Nemačke“ u tverku. Na Evropskom prvenstvu 2018. godine je stigla do polufinala.

„Znate li koliko sam puta želela da se odreknem svoje strasti? Milion puta. Ne zbog toga koliko rada i vremena košta, zbog ljudi. Volim da sebi zadajem izazove, kao kada sam mnogo puta čula: „Guza ti je premala za tverking“. Moj odgovor u glavi, jer ne volim da razgovaram sa ljudima koji me vuku na dole, bio je: „Bićeš veoma iznenađen““, poručila je ona jednom prilikom.

BONUS VIDEO Maradona – fudbalski čarobnjak iz Buenos Ajresa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar