Foto: Tanjug / Carl Recine / AP

Utorak nije bio srećan za Votvord našeg trenera Vladimira Ivića i Vest Brombič Albion Branislava Ivanovića koji su eliminisani u osmini finala Liga kupa Engleske.

PROČITAJTE JOŠ

Votford je glatko izgubio na gostovanju Njuportu. Četvoriligaš je najavio trijumf golovima Abramsa sa penala u 18. i Labadije u 28. minutu. Penarada je u 54. minutu smanjio na 2:1, ali je 11 minuta kasnije Amond otvorio Njuportu vrata četvrtfinala.

Ivanović koji se nedavno vratio u engleski klupski fudbal, odigrao je debitantskih 59 minuta za VBA koji je dva puta vodio protiv Brentforda, ali je na kraju izgubio posle lošijeg izvođenja jedanaesteraca – penalima 5:4 (2:2, 0:0).

Robinson je u 56. minutu, s bele tačke pogodio za 1:0, da bi samo dva minuta kasnije izjednačio Markones. VBA je preko Edvardsa, opet s penala, u 66. minutu stigao do 2:1. Fors je već u 73. minutu, takođe sa bele tačke izjednačio na 2:2.

Pošto nije bilo pobednika u 90 minuta, krenula je serija jedanaesteraca u kojoj je Diangana promašio poslednji za VBA, a Norgard pogodio za goste i odveo ih dalje.

U četvrtfinale se plasirala i ekipa Vest Hema koja je neposredno pred meč sa Halom (5:1)  saznala da su trener Dejvid Mojes i igrači Isa Diop i Džoš Kalen, pozitivni na koronavirus.

„Medicinski tim kluba bio je obavešten o rezultatu testa dok su se igrači i trener nalazili na stadionu, uoči početka meča sa Halom. Menadžer i oba igrača su odmah napustila stadion i vratili se kući“, saopštio je klub. Ipak te iznuđene promene nisu napravile pometnju u timu „čekićara“.

Utakmica između Lejton Orijenta i Totenhema otkazana je dva sata pre početka pošto je nekoliko igrača domaćeg tima zaraženo zaraženo koronavirusom.

Orijent, londonski tim iz četvrte lige, u ponedeljak je zatvorio stadion i trening centar pošto je saopštio da je više igrača bilo pozitivno na testiranju posle utakmice u subotu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar