Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su dobar meč u četvrtak protiv Milana kada su remizirali sa italijanskim klubom 2:2, ali su mediji sa "čizme" očekivali pobedu "rosonera".

Dijego Falčineli je u najavi meča upozorio da se Milan neće „prošetati kroz Beograd“ i to je italijanskom klubu postalo jasno posle gola Milana Pavkova u 93. minutu za 2:2.

PROČITAJTE JOŠ:

Od drugoplasiranog tima Serije A se očekivalo da pruži više i pobedi srpskog šampiona pa zato Gazeta delo Sport piše da je „Milan prosuo sve u poslednjoj sekundi“.

Akcenat je stavljen i na povredu Benasera, dok je igra ekipe Dejana Stankovića opisana kao vrlo disciplinovana.

„Posle crvenog kartona je sačuvala šanse da prođe dalje. Imali su probleme u središnjem delu odbrane, što je Milan iskoristio, ali je Zvezda za razliku od Specije igrala poziciono, umesto konstantnog visokog presinga Specije“, piše Gazeta.

Mirko Ivanić, u ovdašnjim medijima izdvojen kao ponajbolji pojedinac, primećen je i kod Italijana, a gol Milana Pakova i remi Zvezde sa igračem manje opisuju kao pobedu.

Kod problema odbran Zvezde mislilo se na greške Radovana Pankova kod autogola i penala, mada je penal bio donekle upitan.

Tutosport izdvaja manje razmirice dvojice trenera Piolija i Stankovića koje su brzo zaboravljene, dok je Korijere pohvalio trenera Zvezde.

„Zvezda – Milan 2:2, Stanković uzvratio Pioliju u nadoknadi“, kaže Korijere delo Sport u naslovu. Remi ocenjuju kao veliku štetu, podsećajući na Rodića isključenog u 77. minutu utakmice.

Revanš Zvezde i Milana u šesnaestini finala igra se u Italiji 25. februara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar