Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi rekao je da je njegova ekipa potpuno kontrolisala derbi utakmicu i da je Juventus jedino mogao da postigne pogodak iz jedanaesterca, što se i dogodilo u remiju 1:1.

„Mislim da je to bio jedini način da primimo gol. Razočaravajuće je jer mislim da smo kontrolisali utakmicu od početka do kraja, ništa nismo dozvolili Juventusu i nezadovoljan sam što smo bacili dva boda. Sudija je bio tu, mogao je da vidi incident i nisu morali da ga zovu da proverava situaciju. Razočaran sam zbog naših navijača pošto smo igrali dobro i zaslužili smo više“, rekao je Inzagi za DAZN.

PROČITAJTE JOŠ

Inter i Juventus odigrali su nerešeno 1:1, u derbi utakmici Serije A u Milanu. Domaći su poveli golom Edina Džeka u 17. minutu, a izjednačio je Paulo Dibala u 89. minutu iz penala.

Inzagi je tada isključen zbog oštrih prigovora, nakon što je sudija dosudio penal posle upotrebe VAR tehnologije, jer je procenio da je Denzel Damfris napravio prekršaj nad Aleksom Sandrom.

„Priznajem da moj gest nije bio primeren, ali mislio sam da to nije situacija za VAR. Kao trener, u 89. minutu takve utakmice, kada sudija pokazuje da se igra nastavi, prirodno je da se pomalo naljutite zbog onoga što je uradio“, naveo je Inzagi.

Posle devet kola u Seriji A, Inter je treći na tabeli sa 18 bodova, a Juventus je šesti sa tri boda manje. Na prvom i drugom mestu su Napoli i Milan sa po 25 bodova.

BONUS VIDEO Dušan Tadić – gol i dve asistencije, Ajaks – PSV 5:0

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar