Pol Pogba; Foto; EPA-EFE/WILL OLIVER

Senzacionalan transfer je na pomolu, ali "ratne sekire" prvobitno moraju biti zakopane. Inter punih 10 godina nije sarađivao sa Minom Rajolom, fudbalskim agentom koji zastupa Pola Pogbu, i sada bi sve to moglo da se promeni.

Pol Pogba bi prema pisanju dobro obaveštenog „Tutosporta“ mogao iz Mančestera put Milana, samo je potrebno da se reše odnosi Intera i Mina Rajole. Navodno, sukob je već stvar prošlosti, preostalo je samo još neke stvari da se poklope.

PROČITAJTE JOŠ

Inter je svestan da će na kraju sezone teško zadržati Lautara Martineza, kao i da će Mauro Ikardi verovatno ostati u Pari Sen Žermenu, koji će otkupiti njegov veliki ugovor. Sve to uliće u kasu nero-azura ozbiljna finansijska sredstva, koja će biti preusmerena na „zvezdu padalicu“ Mančester junajteda – Pola Pogbu.

U slučaju da zaista dođe do dogovora Intera i „crvenih đavola“, francuski reprezentativac će postati prvi Rajolion klijent, koji je posle Marija Balotelija stigao u Inter.

„Odnosi Intera i Junajteda su odlični, a Inter će zaraditi novac prodajom Ikardija, Perišića i Lautara. Konte bi bio presrećan da dovede Pogbu, igrača kog je već trenirao u Juventusu“, navodi se u tekstu „Tutusporta“.

Jasno je da je Pogba završio neuspešno svoju misiju na „Old Trafordu“, pa bi Inter mogao da ga „vrati u život“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar