Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Najbolji fudbaler Milana i prva zvezda italijanskog fudbala Zlatan Ibrahimović u razgovoru sa saigračima izrazio je žal zbog toga što će meč sa Crvenom zvezdom biti odigran pred praznim tribinama.

PROČITAJTE JOŠ...

Danima je trajala dilema da li će navijačima Crvene zvezde biti dozvoljen dolazak na utakmicu protiv Milana, čak su čelnici Zvezde pisali i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali je krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti covid–19 ostao neumoljiv.

Predrag Kon, član kriznog štaba, je rekao da „ne postoje uslovi za publiku„, pa su navijači Zvezde sinoć na stadionu u „Ljutice Bogdana“ priredili pravi spektakl u vidu bakljade.

Ipak, nisu samo navijači ti koji žale zbog ove odluke, već i Ibrahimović.

Kako prenosi italijanski Korijere delo Sport u svojoj reportaži, Ibrahimović je u razgovoru sa Radetom Krunićem, Antom Rebićem i Marijom Mandžukićem rekao:

„Šteta što neće biti navijača, bila bi ludnica.“

Foto: Corriere dello Sport/Printscreen

Meč Crvene zvezde i Milana u okviru prvog kola nokaut faze Lige Evrope na programu je od 18.55 časova.

Podsećamo, Ibrahimović je na sličan način odreagovao i nakon što je žreb odlučio da „rosoneri“ dođu na megdan Zvezdi, što je u razgovoru za portal Nova.rs otkrio Ibrahimovićev saigrač i bivši fudbaler Donjeg Srema, Rade Krunić. 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar