Foto: Srđan Stevanovic/Starsportphoto©

Hteo je da igra za Crvenu zvezdu, sada će igrati protiv nje i to u dresu Milana - Rade Krunić posle žreba za šesnaestinu finala Lige Evrope za Nova.rs priča o utiscima, ali i reakciji Zlatana Ibrahimovića.

Žreb u Nionu spojio je srpskog i italijanskog velikana, bivše šampione Evrope, u još jednom sudaru na koji se gleda sa posebnim očekivanjima u Ljutice Bogdana.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je moćni Ibra, bez ikakve sumnje, prva zvezda Milana, veliku pažnju privukao je i Rade Krunić. Vezista roso-nera zaobilaznim putem došao je do velike scene i za Nova.rs priča kako su u Milanu doživeli žreb.

„Bili smo zajedno na ručku u trening centru. Iskreno, imamo visoke ambicije i u Seriji A, i u Ligi Evrope. Bili smo u prvom šeširu, i šef Pioli je prokomentarisao da je Benfika najteži rival iz drugog šešira i da bismo na pobedu išli i u Lisabonu, jer pre ili kasnije moraš da igraš i sa jačim i sa slabijim“, kaže Krunić za naš portal.

Reprezentativac BiH, rođen u Foči, otkriva nam i kako je Zlatan Ibrahimović reagovao na to što su za protivnika dobili Crvenu zvezdu.

„Baš je bio tu sa mnom, rekao sam mu da ima sreće što nema navijača, jer bi mu zviždao ceo stadion. On mi je rekao da mu je žao što neće biti navijača, da bi voleo to, jer bi bila bolja atmosfera. Nismo previše dalje pričali… Pitali su me za Dekija, malo o igračima, Falčineliju koga znaju u Italiji, klubu i tako neke slične detalje“.

Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Jasno je da će lider Serije A biti veliki favorit u borbi za osminu finala Lige Evrope.

„Nismo imali neke posebne želje za rivala. Većini saigrača je drago što idemo u Beograd, nije ni daleko gostovanje. Svi bismo bili srećniji da navijači mogu na stadion, a prvo su došli do mene jer sam bio baš srećan što smo izvukli Zvezdu. Svi su čuli za atmosferu, pitali su me da li će biti navijača, rekao sam da ne znam kakva će biti situacija, nadam se da će biti dozvoljen bar neki procenat na tribinama. Svi su čuli i znaju ko je i šta je Zvezda“, naglasio je Krunić i dodao:

„Težak rival, nijedna utakmica nije laka, nije ni Zvezda baš odlično prošla, biće odlične utakmice i pravi spektakl“.

Krunić je u dresu Donjeg Srema (2013/2014) špartao superligaškim terenima, zatim je branio boje Verone i najduže Empolija (2015-2019) uz kraću, povratnu epizodu u Borcu iz Čačka, da bi leta 2019. usledio poziv iz Milana koji se ne odbija. Odavno ne krije da je veliki navijač crveno-belih…

„U neku ruku, iskreno, srećan sam što ću igrati protiv Zvezde, što ću igrati na Marakani. Sigurno da mi neće biti baš drago da je izbacimo, ali to će, naravno, teren da pokaže. Moj san uvek je bio i biće da zaigram za Zvezdu, nadam se da će se nekad i ostvariti“, završio je Krunić javljanje iz Milana za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare